Sneltest & dezelfde dag uitslag?

Bij Spoedteststraat.nl heb je na 15 minuten uitslag van je Antigeen Sneltest of Emergency PCR. Spoed PCR binnen 6 uur de uitslag en bij een gewone PCR binnen 12 uur de uitslag.

Veiligheid staat voorop

Testen op corona is een belangrijk hulpmiddel om Nederland coronavrij te krijgen. Daarom is het cruciaal dat het testen op een veilige wijze gebeurt. Als je bij ons een coronatest afneemt dan hoef je niet in een lange rij binnen te wachten. Integendeel, wij komen de test bij je afnemen terwijl jij in je eigen auto blijft zitten. Geen lange wachtrijen en onnodig risico dus. Wij nemen onze tijdsloten en reserveringen zeer serieus. Je kunt er dus 100% op vertrouwen dat jij op het gereserveerde tijdstip je coronatest kan laten afnemen.

COVID-19 Testen worden zorgvuldig afgenomen

Bij Spoedteststraat werken alleen professionals. Onze zorgmedewerkers hebben niet alleen verstand van zaken, zij zijn ook geduldig en nemen hun verantwoordelijkheid. Het testen op corona met de neusswab kan soms best onprettig aanvoelen. Al onze medewerkers zijn getraind om de test zo veilig, snel en pijnloos af te nemen. Wij zullen daarbij ook altijd onze tijd nemen voor mensen die het spannend vinden. Mocht het even niet lukken om de test af te nemen vanuit de auto, dan hebben wij ook gewoon een stoel voor je klaar staan. Wij zullen je altijd op je gemak stellen en de tijd nemen die je nodig hebt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb